Over ons

Ontdek De Dijk in Ziggo Dome

Beleef de ultieme concertervaring met De Dijk in de Ziggo Dome, waar muziek en beleving samensmelten. Onze locatie staat bekend om zijn fenomenale akoestiek en state-of-the-art faciliteiten, waardoor elk optreden van De Dijk een onvergetelijke herinnering wordt.

De Magie van Live Muziek

Bij ons draait alles om de magie van live muziek. De passie van de band, de energie van het publiek en de interactie tussen beide zorgen voor een dynamische sfeer die je alleen tijdens een liveconcert kunt ervaren. De Dijk, met hun rijke repertoire aan Nederlandstalige klassiekers, weet als geen ander hoe ze deze magie moeten overbrengen.

Onze Visie

Onze visie is eenvoudig: wij willen de beste live-entertainmentervaring bieden. Dit doen we door voortdurend te investeren in de nieuwste technologieën en door het creëren van een gastvrije en comfortabele omgeving voor onze bezoekers. De Dijk en Ziggo Dome zijn een match made in heaven als het gaat om het leveren van topkwaliteit concerten.

Een Unieke Locatie

De Ziggo Dome is ontworpen met het oog op de bezoeker. Elk aspect van de zaal, van de zitplaatsen tot de lichtshows, is zo ontworpen dat je optimaal kunt genieten van de muziek. Ons team van professionals staat klaar om je een veilige en plezierige concertervaring te bieden.

Verbonden door Muziek

Wij geloven in de kracht van muziek om mensen samen te brengen. De Dijk, met hun hartverwarmende nummers en tijdloze hits, spreekt een breed publiek aan. Of je nu al jaren fan bent of net de muziek van De Dijk hebt ontdekt, bij ons komt iedereen samen om te genieten van de muziek die ons verbindt.

Uw Bezoek

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij een van de concerten van De Dijk. Bereid u voor op een avond vol met Nederlandse hits, gezelligheid en onvergetelijke momenten. Beleef het zelf in de Ziggo Dome en laat u meevoeren door de klanken van een van Nederlands meest geliefde bands.